Nová kolekcia Sempre Shoes

Vždy sa teším na fotenie plagátov pre novú koleciu Sempre Shoes pre ich obchody. Každý pol rok je iná a vždy ešte lepšia. Táto sa mi zatiaľ páčila najviac. Veľké plagáty môžete vidieť po predajnicach Sempre Shoes v Auparku a iných obchodných centrách na Slovensku. Tento krát som na fotenie som zohnal krásnu modelu Eriku a ako vždy môj perfektný tím.

SEMPRE Fashion Store ponúka širokú paletu módnych svetových značiek, ktoré sú dostupné pod jednou strechou. Zákazníkom pravidelne prinášajú čo najpestrejší výber z luxusných módnych trendov a zároveň im zabezpečujú maximálny komfort. V Sempre nájdete to najlepšie z luxusu a pohodlia za OUTLETOVÉ CENY po celý rok, a to pre celú rodinu.

SEMPRE Fashion Store bola založená v roku 1999 v Bratislave a v priebehu niekoľkých rokov si rozšírili sieť prevádzok po celom Slovensku. UPDATE: s ohľadom na rýchlo sa meniaci digitálny svet sa v roku 2020 rozhodli prevádzkovať už len internetovú predajňu, aby boli ešte bližšie k zákazníkom. Už viac ako 20 rokov sú teda zavedeným dodávateľom svetových luxusných, ale aj cenovo dostupných značiek. A patrične sú hrdí na to, že vždy majú viac ako 3000 produktov skladom, a tieto zahŕňajú ležérne mestské urban štýly, ako aj módne hity pre všetkých nadšencov aktuálnych trendov. So Sempre si môžete byť istí, že si vyberiete ten správny kúsok pre seba alebo pre svojich blízkych.

Klient: Sempre Shoes
Model: Erika Černajová
vlasy a makeup: Celebre Studio
styling: Jana Hellesch
lokácia: Kare, Bratislava
photography: Jan Freire

Viac foto nájdete vždyv našich galériach.

sempre-shoes-1
sempre shoe new collection 2011
sempre shoe new collection

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com