Bibi – test pre Playboy

Bibi – test pre Playboy. Tak, dnes sme dokončili ďalšie testové fotenie pre Playboy. Modelkou bola krásna Bibi. Úžasná praca celého tímu priniesla výsledky. A v neposlednom rade musím spomenúť aj super lokáciu, novú luxusnú taliansku reštauráciu Cremeria, ktorú nájdete v Riverku.

Testovacie fotenie pre magazín Playboy je dôležitým krokom pre každú ženu, ktorá sa rozhodne ísť na kasting a pokúsiť sa stať playmate. Tento proces zahŕňa fotografovanie v rôznych pozíciách a oblečení, pričom cieľom je ukázať svoje telo v najlepšom svetle a zaujať záujem redakcie.

Pri testovacom fotení ide v prvom rade o vytvorenie atmosféry, v ktorej sa modelka cíti pohodlne a môže sa uvoľniť. Fotografovania sa zúčastňuje celý tím z magazínu Playboy, ktorý okrem fotografov zahŕňa aj stylistov a vizážistov. Títo odborníci pomáhajú modelke s výberom správneho oblečenia a make-upu, ktoré najlepšie zdôraznia jej prírodnú krásu.

Fotografovanie sa zvyčajne uskutočňuje v štúdiu alebo inej lokácii s profesionálnou svetelnou technikou, aby sa dosiahla čo najlepšia kvalita fotografií. Fotograf sa snaží zachytiť modelku z rôznych uhlov a v rôznych pozíciách, aby sa na fotografiách vytvoril rôznorodý a zaujímavý vizuál.

Po skončení fotenia sa modelka stretáva s členmi redakcie Playboy, ktorí zhodnotia výsledky a rozhodnú, či sa hodí pre časopis. Ak áno, modelka sa dostane na oficiálny kasting, kde sa môže stretnúť s hlavnými redaktormi a majiteľmi magazínu.

V prípade, že modelka uspeje na kastingu a stane sa playmate, môže sa tešiť na ďalšie fotenie pre magazín Playboy a množstvo nových príležitostí. Playboy je totiž známy pre svoj luxusný životný štýl, ktorý môže otvoriť dvere k rôznym profesionálnym a spoločenským príležitostiam.

Zároveň však musíme zdôrazniť, že účasť na testovacom fotení nie je pre každú ženu. Playboy kladie veľký dôraz na prirodzenosť a sebavedomie, a preto je potrebné, aby sa každá záujemkyňa zvážila, či je ochotná ukázať svoje telo v magazíne.

modelka: Bibi
lokácia: Cremeria Ristorante
vlasy & makeup: Celebre Studio
styling: Jana Hellesch
photo: Jan Freire

bibi test shoot for Playboy
Bibi for Playboy
Bibi for Playboy

Viac fotiek, ako vždy, nájdeš v našej galérii.
Ak sa ti toto fotenie páči, daj nám vedieť tak, že napíšeš koment tu dole. A ak potrebuješ fotenie aj ty, zavolaj a dohodneme detaily.

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com