Magdaléna Šebestová pre Exclusive Magazine

Slovenská celebritná modelka, moderátorka a Miss Slovensko sveta 2006 Magdaléna Šebestová je teraz aj marketingovou manažérkou Alizé, najväčšieho módného domu na Slovensku. Túto fotografiu som jej nafotil pre rozhovor v magazíne Exclusive.

magdalena šebestová Alizé

Magdaléna Šebestová je slovenská modelka a televízna moderátorka narodená 7. júla 1985 v Bratislave. Získala titul Miss Slovensko v roku 2006 a reprezentovala Slovensko na súťaži Miss World 2006, kde sa umiestnila v Top 20. Odvtedy sa stala jednou z najznámejších tvárí slovenskej módnej scény.

Šebestová sa tiež stala marketingovou manažérkou najväčšieho vysokomódneho domu v Slovenskej republike, Alizé. Okrem toho, pracovala ako televízna moderátorka, uvádzala showbiznisové spravodajstvo a bola hostiteľkou rôznych módnych podujatí. Jej práca zahŕňala aj prezentovanie známych módnych značiek a spoluprácu s renomovanými fotografi.

Šebestová sa tiež aktívne zaujíma o charitatívnu činnosť, podporuje organizácie, ktoré sa venujú boju proti rakovine prsníka. Jej krása a talent ju prezentovali nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, a jej kariéra sa stále vyvíja. Magdaléna Šebestová je ikonou slovenskej módy a modelingu a jej prítomnosť na módnych podujatiach stále vyvoláva veľký záujem.

Viac fotografii vždy nájdete v našich galériach.

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com